Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Luonnonlaki - dokumenttielokuva

Espoo | Sellon kirjasto, kauppakeskus Sello

Ikääntyvä ja omaleimainen maanviljelijä Juha valmistelee eläkkeelle jäämistä, mutta ennen sitä
hänellä on vielä yksi tehtävä jäljellä: siirtää iso, mutta velkainen maitotilansa pojalleen Henrylle. Perheen vanhin poika on elänyt ja työskennellyt koko ikänsä isänsä tilalla Pohjois-Savossa.

Isän terveyden heiketessä paine nuorta miestä kohtaan kasvaa – tila tarvitsee hänestä uuden isännän, mutta Henryllä on omia ajatuksia tulevaisuudesta ja taloudellisten haasteiden kasaantuessa myös epäilyt yltyvät.
Jännite isän ja pojan välillä kasvaa. Lopulta Henryn täytyy tehdä valinta, jolla on pitkälle ulottuvia vaikutuksia paitsi hänelle itselleen niin myös koko perheelle.

Luonnonlaki on audiovisuaalisesti kunnianhimoinen dokumenttielokuva. Se on intiimi muotokuva perheestä perinteiden ja arjen realiteettien ristitulessa ilmastonmuutoksen ja synkkenevien talousnäkymien pyörteessä. Elokuva kertoo paitsi sukupolvien välisistä ristiriidoista, niin myös siitä rakkaudesta ja absurdista huumorista mikä pitää perhettä yhdessä.

Tuotantoyhtiö New Eyes Productions Oy
Ohjaajat Mika Rantonen, Verena Netzer
Käsikirjoittajat Mika Rantonen, Verena Netzer
Tuottajat Mika Rantonen, Verena Netzer
Kuvaaja Mika Rantonen, Verena Netzer
Äänittäjä Verena Netzer
Leikkaaja Katja Pällijeff
Äänisuunnittelija Kimmo Vänttinen
Säveltäjä Aleksi Ranta

Elokuvan jälkeen keskustelutilaisuus, jossa on mukana Välitä viljelijästä -projektin edustaja Maatalousyrittäjien eläkelaitoksesta.

Näytökseen mahtuu turvavälejä noudattaen 18 henkilöä, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Maskien käyttöä suositellaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 10.11. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Sellon kirjasto, kauppakeskus Sello

Sijaintikunta: 

Espoo

Käyntiosoite: 

Leppävaarankatu 9

Postinumero: 

02600

Postitoimipaikka: 

Espoo

Puhelinnumero: 

(09) 816 57603

Tapahtuman lisätiedot: