Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kahden esityksen ilta: Rain & Suhde

Helsinki | Circus Helsinki, Suvilahti

Kahden esityksen illassa nähdään Petri Ekqvistin ja Kare Poutasen livemusiikkia, kiinalaista tolppaa, tanssia ja monologia yhdistelevä teos Rain sekä Kate ja Pasi -sirkusduon pariakrobatiaa ja jongleerausta hyödyntävä teos Suhde. Väliajalla Circus Helsingin sirkushahmot elähdyttävät katsojia ulkona lämpimän mehun ja popcornin äärellä. Uudessa esityskonseptissa nähdään kaksi 20 minuutin ammattilaisesitystä yhdistettynä sirkustunnelmaiseen väliaikaan ulkoilmassa.

Circus Helsinki haluaa tarjota sirkuselämyksiä myös nykyisessä poikkeavassa arjessa. Ilta toteutetaankin turvallisesti koronavarotoimet huomioiden. Esitykseen otetaan rajattu määrä ihmisiä, vain 50 katsojaa, ja katsomossa huomioidaan turvavälit. Väliaika vietetään ulkona, jolloin esityssalin ilma vaihdetaan tehokkaan savunpoistopuhaltimen avulla. Lisäksi suosittelemme yleisölle maskin käyttöä esityksen aikana.

Rajatun osallistujamäärän ja jonojen välttämisen vuoksi liput esitykseen tulee ostaa etukäteen. Lipunmyynti Circus Helsingin ilmoittautumissivun kautta: www.circushelsinki.fi.

Hinta: 15 € (käsittelymaksu 0,65 €), hintaan sisältyy lämmin mehu ja popcorn
Kesto n. 1 h (20 min väliaika 20 min)
Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 23.10. klo 20–21

Tapahtumapaikka: 

Circus Helsinki, Suvilahti

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Sörnäisten rantie 22

Postinumero: 

00540

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: