Kekrijuhla
Kekri on perinteinen sadonkorjuujuhla, jota vietettiin maatalousyhteisössä syksyllä, kun sato oli kypsynyt ja korjattu talteen ja muutkin syksyn työt oli saatu tehtyä. Myöhemmin moni kekriin liittyneistä tavoista on siirtynyt kaupungistumisen myötä osaksi joulun ja uuden vuoden juhlaperinteitä.
Tervetuloa elvyttämään kekriperinnettä Hotelli- ja ravintolamuseolle, jossa Laurea ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat tuovat kekriruuat tähän päivään ja valmistavat parhaita paloja kekrin ruoka- ja juomaherkuista. Tapahtumalippu (15€) sisältää ruoka- ja juomatarjoilun lisäksi sisäänpääsyn Hotelli- ja ravintolamuseon Palveluksessanne! ja Oispa kaljaa -näyttelyihin.
Liput Holvi-verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/section/tapahtumaliput
Tapahtuma-ajat:
- pe 30.10. klo 17.30–19.30