Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros

Helsinki | Suomenlinna, Suomenlinnakeskuksen edusta

Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan hoitamaan Viaporin merilinnoitukseen asioita. Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty. Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje. Hänen kuninkaallinen korkeutensa on rauhaa ja taiteita rakastava omaperäinen ylimys, jonka saavutuksia koko kansa ihailee. Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Liput: lapset (alle 16v.) 13 €, aikuiset 15 €
Lippuja voi ostaa ennakkoon: www.suomenlinnatours.com
Esityspäivänä jäljellä olevat liput myy Ehrensvärd-seura. Tiedustelut: 045 – 3240010

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee JT-Linen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja alkaa täsmällisesti.

Huom. Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana kierroksella.
Kierroksen reitti ei sovellu lastenrattaille ja kierroksen reitti ei ole esteetön.
Varustautuminen: oma taskulamppu, sään mukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.

Lisätiedot: www.suomenlinnatours.com/suomenlinnan-seikkailukierros

Tapahtuma-ajat: 

  • to 30.7. klo 12–13.30
  • la 1.8. klo 12–13.30
  • ke 5.8. klo 12–13.30
  • la 8.8. klo 12–13.30

Tapahtumapaikka: 

Suomenlinna, Suomenlinnakeskuksen edusta

Sijaintikunta: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: