Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Käpylehmä-orkesterin lastenkonsertti

Kerava | Keravan taidemuseo, Taide- ja museokeskus Sinkka

Mitä jos leijona ei olekaan leijona vaan ehkä dinosaurus tai apina? Tykkääkö Helmeri laivakorpuista? Kuinka monta näätäkääröä on nuoren näätäpariskunnan kesäpesässä? Ja milloin on erityisen hyvä aika päivästä juoda piimää?

Käpylehmä on mielikuvitusta, menoa ja meininkiä – kupsakkaa kieltä, musiikillisia muljautuksia, rempseä rytmi ja nauravat nassut.

Lastenorkesteri Käpylehmä musisoi rakastetun kirjailija Kaarina Helakisan runoutta. Laulut on sävelletty 1988 ilmestyneen Annan ja Matiaksen laulut -kokoelman teksteihin. Yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä "Hulivilivuoren avain" marraskuussa 2018. Levy palkittiin kunniamaininnalla "Vuoden lastenlevy"-kategoriassa Lastenmusiikkigaalassa syksyllä 2019.

Tapahtuma sisältyy museon pääsymaksun hintaan. Noudatamme tilaisuuden järjestelyissä valtakunnallisia korona-ohjeita. Tilaisuuteen tulijoiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta ja pitävän riittävää etäisyyttä muihin katsojiin ja henkilökuntaan. Tapahtumaan ei pidä tulla sairaana. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut ja Taide- ja museokeskus Sinkka.

Jenny Jumppanen, laulu
Anni Sarasti, piano ja laulu
Antti Wuokko, kitara, melodika, laulu
Jere Kolehmainen, perkussiot, laulu
San. Kaarina Helakisa, säv. Anni Sarasti, sov. Käpylehmä-orkesteri

www.facebook.com/kapylehmaorkesteri
bit.ly/Kapylehma_Spotify

Kuva: Lauri Hytti

Tapahtuma-ajat: 

  • su 15.11. klo 12–13

Tapahtumapaikka: 

Keravan taidemuseo, Taide- ja museokeskus Sinkka

Sijaintikunta: 

Kerava

Käyntiosoite: 

Kultasepänkatu 2

Postinumero: 

04250

Postitoimipaikka: 

Kerava

Tapahtuman lisätiedot: