Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kokonainen

Lohja | Toimintakeskus Harjula

Lohjan Huoneteatterin uutuusnäytelmä perustuu lohjalaisten naisten tarinoille ja pureutuu naisen elämään. Lavalle astelee kolme hahmoa kantaen mukanaan elämän koettelemuksia, taakkoja ja haasteita, mutta myös onnea. Näytelmä tarjoaa aiheeseen aivan uutta kosketuspintaa, sillä kaikki nämä tarinat ovat oikeaa elämää. Lohjan Huoneteatteri keräsi vuoden 2019 lopulla lohjalaisilta naisilta tarinoita heidän elämästään ja nyt nuo tarinat ovat muotoutuneet vajaan tunnin mittaiseksi näytelmäksi.

Kokonainen pohdiskelee mm. häpeää, äitiyttä, ihmissuhteita, itsensä löytämistä ja sitä, mitä kaikkea kannamme mukanamme ja ojennamme seuraavalle sukupolvelle – tahtomattammekin. Intiimissä näytelmässä matkaamme riemusta suruun ja takaisin, nauramme itsellemme ja toisillemme, kannattelemme itseämme ja toisiamme. Kolmen roolihenkilömme päivään mahtuu paljon, kun aika on otollinen tunteista puhumiselle.

Kokonaisen näytöksissä on otettu erityisen tarkasti huomioon koronaepidemian aiheuttamat vaatimukset. Yleisölle taataan turvavälit ja hyvä hygieniataso, ja teatteri seuraa jatkuvasti virallisia ohjeistuksia. Katsomoon otetaan vain neljäkymmentä katsojaa per esitys ja katsojien toivotaan käyttävän virallisten suositusten mukaisesti kasvomaskia. Turvallisesti teatteriin -ohjeistukseen voi tutustua lähemmin Lohjan Huoneteatterin nettisivulla www.lohjanhuoneteatteri.fi/turvallisestiteatteriin.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.1. klo 16–17

Tapahtumapaikka: 

Toimintakeskus Harjula

Sijaintikunta: 

Lohja

Käyntiosoite: 

Kullervonkatu 7

Postinumero: 

08100

Postitoimipaikka: 

Lohja

Puhelinnumero: 

019 369 1490

Tapahtuman lisätiedot: