Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Loviisan avoimet puutarhat 2020

Loviisa | Loviisa

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – tähän ikiaikaiseen viisauteen perustuu myös Loviisan Puutarhayhdistyksen jäsenten ja muiden loviisalaisten halu avata puutarhojensa portit yleisölle vuosi toisensa jälkeen. Loviisan avoimet puutarhat – tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo neljännentoista kerran.

Loviisan seudulla puutarhat avaavat porttinsa sunnuntaina 5.7. ja 2.8. klo 10–17.

Tapahtumaan kuuluvat yleisölle maksuttomat luennot;
Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin: Luonto- ja eräopas Joel Rosenberg: Syötävä metsäpuutarha, Villa Aaltonen, Pitkäkuja 12
5.7. klo 11–12 Marika Vartla Virosta: Pionit ja leimut, perennapenkin aatelia. Villa Ilenna, Tinanvalajankuja 7
2.8. klo 11–12 Sara Cederberg: puiden ja pensaiden leikkaus (kaksikielinen luento), Tallmo, Snyggiksentie 23

HUOM: Luennoille pitää ilmoittautua ennakkoon, anneli.sjoholm@sulo.fi

Avoinna olevat puutarhat ovat hyvinkin erilaisia, omistajiensa persoonallisuutta ja mieltymyksiä heijastavia. On pienehköjä omakotitalopuutarhoja ja suurempia näyttelypuutarhoja ja kaikkea siltä väliltä. Kasvavat kävijämäärät kertovat tapahtuman kiinnostavuudesta. Miten antoisaa onkaan antaa ja saada vinkkejä, neuvoja ja vaihtaa kokemuksia! Puutarhoissa on yleensä jokin teema tai omistajalla ehkä jokin harrastus, joka näkyy hänen puutarhassaan. Joissakin puutarhoissa on tarjolla myös kahvila tai ehkä taidenäyttely sekä mahdollisuus ostaa taimia tai muuta puutarhaan ja sisustukseen liittyvää rekvisiittaa.

Kaikki ideoita ja inspiraatiota hakevat tai muuten vain puutarhatunnelmia kaipaavat - tervetuloa tutustumaan Loviisan avoimiin puutarhoihin!

Aiemmista tiedoista poiketen 7.6.2020 suunniteltu tapahtuma on peruttu.

Instagram @avoimetpuutarhatloviisa

Tapahtuma-ajat: 

  • su 2.8. klo 10–17

Tapahtumapaikka: 

Loviisa

Sijaintikunta: 

Loviisa