Shaktan joogaopettajakoulutus – kokonaista joogaa etsiville

Porvoo | Open Yoga

Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa?
Haluatko saada valmiudet myös jakaa kaiken tämän muiden kanssa?

Shaktajoogan opettajankoulutus yhdistää traditionaalisen opetusmetodin nykyaikaiseen joogaopettajakoulutukseen. Perinteisesti joogaopettaja on henkilö, joka on kulkenut itse omaa tietään kohti joogan päämääriä. Nämä päämäärät on määritelty jokaisessa joogan perimyslinjassa tarkasti.

Shaktan opettajankoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään joogasta ja ymmärtää mihin kokonaisvaltainen joogaharjoitus perustuu.

Matka joogan maailmankuvaan on mielenkiintoinen ja antoisa kokemus, joka antaa paljon enemmän kuin mitä osaa odottaa! Koulutus tarjoaa vankan perustan ja hyvät välineet myös oman hyvinvointisi rakentamiseen ja oman tiesi löytämiseen ja kulkemiseen. Jooga ei koskaan anna sinulle kenenkään muun ideaa siitä, mitä sinun tulisi olla. Ymmärrys joogan taustalla vaikuttavista periaatteista edistää ja vie joogaharjoitustasi harppauksin eteenpäin. Kurssilla sukelletaan joogaperinteen tuhatvuotiseen ymmärrykseen ihmisestä, maailmasta ja onnellisuudesta, joten se tarjoaa mahtavan paketin tietoutta, jota voit hyödyntää millä tahansa elämän osa-alueella.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle kattavasti tietoa ja harjoitteita, jotka saat mukaasi loppuelämäsi ajaksi, jotta tiesi joogan polulla on mahdollisimman vaivaton ja hedelmällinen. Jonkin aikaa kuljettuasi voit alkaa myös jakamaan matkaasi. Tällaista henkilöä, joka on työskennellyt määrätietoisesti itsensä kanssa – ja löytänyt vastauksia, me kutsumme joogaopettajaksi. Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa, ja koulutuksemme onkin vuosi toisensa jälkeen tarjonnut valtavasti myös henkilöille, jotka yksinkertaisesti haluavat syventää suhdettaan joogaan.

Kurssilla edetään ymmärrettävästi ja ilman kiirettä. Opettajankoulutuksestamme on valmistunut lukuisia loistavia opettajia, jotka erottuvat edukseen joogan kirjavalla kentällä aina Lapista Etelä-Suomeen.
Joogaopettaja Miska Käppi vie ryhmän läpi saman tien, jonka hänen opettajansa Acarya Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha on jakanut hänen kanssaan.

Lue lisää ja hae koulutukseen Porvoossa: https://shakta.fi/opettajakoulutus-porvoossa/
Tiedustelut: Miska Käppi p. 0408334786, jooga@shakta.fi

Opetusjaksot sijoittuvat viikonlopuille
(la 10–13 & 14–17, su 10–13 & 14–17).
1. jakso 7.–8.11.2020
– Jooga ja tantra länsimaissa ja oppimisen haasteet
2. jakso 12.–13.12.2020
– Shakta-perinne & monismi
3. jakso 23.–24.1.2021
– Joogan raajat
4. jakso 6.–7.2.2021
– Opetustilanne, joogan pedagogiikka

Koulutuksen hinta: 1600 €

Opetus sisältää 48 tuntia lähiopetusta joogatuntiohjausharjoituksineen. Tämän lisäksi tärkeä osa koulutusta on joogaharjoitus ohjattuna tai ominpäin.
Hintaan sisältyy 3 kk maksuttomat joogatunnit sekä Shaktan jäsenyys koko koulutuksen ajan (7.11.2020–7.2.2021).

Tapahtuma-ajat: 

  • la 12.12. klo 10–17
  • su 13.12. klo 10–17

Tapahtumapaikka: 

Open Yoga

Sijaintikunta: 

Porvoo

Postinumero: 

06150

Tapahtuman lisätiedot: