Arton ja Mirkun parisuhdeleikit

Tuusula | Krapin kesäteatteri

Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan tai edes jotenkin löytää yhteisen kielen. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu, kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa.

Löytyykö lopulta punainen lanka ja kaikki on taas hyvin? Ainakin 70-prosenttisesti Jos miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta, mutta Halttusen Seppo onkin Pertunmaalta, niin kuinka paljon pitää hämmentää, että päästään edes samalle planeetalle? Varmaa on ainakin se, että tarvitaan mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi?

"Arton ja Mirkun parisuhdeleikit on hauska puolitoistatuntinen, jota voin lämpimästi suositella kaikille pilke silmäkulmassa oleville pariskunnille. Toki esitystä voi mennä katsomaan vaikka naisporukassa ja nauraa yhdessä sille, kuinka miehet eivät vain aina ymmärrä. Ja jos ihan tarkkaan asiaa mietin, voisi tämä sopia hyvin myös työporukoille. Tulisi selvitettyä kaikille, miksi naiset ja miehet eivät ymmärrä toisiaan."
– Ote katsojan blogista

Käsikirjoitus Miia Nuutila

Äänisuunnittelu Antti Paavilainen

Ohjaus Työryhmä

Rooleissa Miia Nuutila ja Seppo Halttunen

Valokuvat ja graafinen suunnittelu Tulikukka Huovinen

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 12.8. klo 18–19.30
  • ke 19.8. klo 18–19.30
  • su 23.8. klo 18–19.30
  • ke 26.8. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Krapin kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Tuusula

Käyntiosoite: 

Rantatie 2

Postinumero: 

04310

Postitoimipaikka: 

Tuusula

Tapahtuman lisätiedot: