Sylvi ja huru-ukot ja Maalaislääkäri Kiminkinen

Vantaa | Kulttuuritalo Martinus

Maalaislääkäri Kiminkinen vierailee Eeva Elorannan 45-vuotistaiteilijajuhlaesityksessä!

Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa

SYLVI JA HURU-UKOT

Syksy tarjoaa kotimaisen komedian ystäville jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun vanhainkotiin sijoittuva Sylvi ja huru-ukot saa Vantaan ensi-iltansa to 17.9.2020 klo 19 Kulttuuritalo Martinuksessa.

Herkullisessa komediakattauksessa harmaahapsien pelikenttä pölisee papparaisten Eero ja Kauko ottaessa mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella - ja vähän sydämelläkin. Musiikkinumeroina soivat menneitten vuosien suurimmat hitit mukaansatempaavina live-esityksinä.

Entisenä merimiehenä, Kauko Sormusena, nähdään Varkauden Teatterinkin pakeilta tuttu Sakari Kautto. Komedian ja musiikkiteatterin vankkana osaajana tunnettu Kautto maustaa roolinsa huumorin lisäksi aimo annoksella sydämellisyyttä, unohtamatta vanhan merikarhun herkkääkään puolta.
Entisen reviisorin, Eero Toppisen, roolissa yleisön nauruhermoja kutkuttaa Lasse Tenhunen. Tärkeilevä, mutta pohjimmiltaan kiltti Toppinen joutuu komedian tiimellyksessä
oppimaan rennosti ottamisen jaloa taitoa, ja myöntämään, ettei pieni ripaus huumorintajuakaan liene pahaksi elämän tuimissa aallokoissa. . .

Sylvi Taipaleen roolissa nähdään 45-vuotista taivaltaan näyttelijänä juhliva Eeva Eloranta. –Sylvi on mainio hahmo, joka pursuaa sekä tunteita että älyä ja vielä kujemieltäkin, kuvailee Eloranta innostuneena. -Ensiesityksessään Lappeenrannan kaupunginteatterissa Sylvi ja huru-ukot oli yleisömenestys ja kyllä me odotamme samaa tästä Huru-ukkojen uudesta tulemisesta, jatkaa esityksen ohjaajanakin häärivä Eloranta. -Roolit ovat herkkupaloja ja mainiot laulunumerot kruunaavat kaiken, vakuuttaa hän nauraen.
Tervetuloa Eeron, Kaukon ja Sylvin seuraan!

Käsikirjoitus Helena Anttonen; Rooleissa Eeva Eloranta, Lasse Tenhunen ja Sakari Kautto, vierailijan Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen.

ESITYSPAIKKA
Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa
Puh. 040 551 3364 (vahtimestari)
martinus@vantaa.fi

ESITYSAIKA
to 17.9.2020 klo 19

LIPUT alkaen peruslippu 28,50€/ eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies/ siviilipalvelusmies 26,50€/ ryhmälippu 25,50€ (min. 10 hlöä). Mahdollinen toimitusmaksu lisätään.

LIPPUMYYMÄLÄT

Lippu.fi
Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta (2€/alk.minmpm/pvm)
0600 900 900
Ryhmämyynti:
ryhmat@lippu.fi

R-KIOSKIT
Liput tapahtumiimme voit ostaa kätevästi myös R-kioskeista.

Esityksen kesto n. 2h, sisältäen väliajan
Ohjaus Eeva Lappalainen
Kuvat Proevents
Oikeudet Sunklo
Tuotanto teatterituotannot.fi Muutokset mahdollisia.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 17.9. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Martinus

Sijaintikunta: 

Vantaa

Käyntiosoite: 

Martinlaaksontie 36

Postinumero: 

01620

Postitoimipaikka: 

Vantaa

Puhelinnumero: 

040 847 3235

Sähköposti: 

martinus@vantaa.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: