Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Nukketeatteri-ANNOS: Unelmien lentonäytös!

Espoo | Soittoniekanaukio

Lentotaituri Osvaldo on tilannut postimyynnistä virtaviivaisen ilmailulaitteen, jonka hän aikoo koota yleisön silmien edessä kaverinsa Auguston avustuksella. Mutta paketista tulevat osat ovatkin kovin eriskummallisia. Onko heitä huijattu? Tekniset ongelmat kylvävät riidan kaverusten välille... Kommellukset seuraavat toisiaan, kunnes Osvaldo ja Augusto lopulta ymmärtävät, että vain yhteistyö saa siivet kantamaan - ja unelmien lentonäytöksen toteutumaan!

Esitys pohtii tekniikan luomia haasteita ja inhimillisen yhteyden merkitystä lapsille sopivalla tavalla. Puvustus, rekvisiitta ja musiikki ammentavat sirkuksen värikkäästä maailmasta.

Tarina kerrotaan klovnerian ja objektiteatterin keinoin. Pääosassa ovat klovnien sydämellinen hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat.

Entä miten esityksessä lopulta päästään lentämään? Se onkin aikamoinen yllätys...

Kesto 35 min
Suositellaan yli 3-vuotiaille

Vapaa pääsy

Esitys järjestetään Soittoniekanaukiolla Sellosalin edustalla. Huonolla säällä esitys siirretään Sellosalin lämpiöön.

Soittoniekanaukiolla jaossa myös Hupsansaa ry:n Viherkeidas take away -pusseja klo 12 alkaen klo 15 saakka tai niin kauan kuin pusseja riittää. Yllätyspussi sisältää yllätyskasvien istutukseen tarvittavat materiaalit ja ohjatun videon.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 8.8. klo 13–13.30
  • su 8.8. klo 14.30–15

Tapahtumapaikka: 

Soittoniekanaukio

Sijaintikunta: 

Espoo

Käyntiosoite: 

Soittoniekanaukio

Postinumero: 

02600

Postitoimipaikka: 

Espoo

Tapahtuman lisätiedot: