Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Clannad - In A Lifetime, The Farewell Tour

Helsinki | Kulttuuritalo

Irlantilaisen folk-popin jättinimi Clannad saapuu jäähyväiskiertueellaan Suomeen. Jo 50 vuotta taiteellaan ihastuttanut kelttiläisvaikutteinen kokoonpano esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 28.3.2021.

Sielukkaasti new age -henkeä, poppia ja folk-perinteitä yhdistelevä irlantilaiskokoonpano poistuu suurilta esiintymislavoilta näyttävästi: orkesteri lähti keväällä puolitoista vuotta kestävälle maailmankiertueelle aina Australiaa, Japania ja Etelä-Amerikkaa myöten.

Moninkertaisesti Grammy- ja BAFTA-palkittu perheyhtye julkaisi lopetuksen yhteydessä vielä In A Lifetime -nimisen 50-vuotisjuhlalevyn maaliskuussa 2020. Myös lukuisista tv-sarja- ja elokuvamusiikeista tunnettua kokoonpanoa on kiitelty kelttiläisen perinnemusiikin ja pop-musiikin rajojen rikkomisesta ja tyylilajien lähentämisestä, ja yhtye onkin vuosikymmenten saatossa onnistunut kasvattamaan kuuntelijakuntaansa perinteisemmän pop-musiikin harrastajien pariin menettämättä kuitenkaan folk-seuraajiaan.

Irlantilaisen musiikin sanansaattajana toimiva Clannad on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa levyä, ja orkesterin levyistä kahdeksan on noussut Ison-Britannian top 10 -listalle. Suomessa Clannad nähtiin viimeksi vuonna 2012, kun se esiintyi Turussa ja Helsingissä täysille saleille.

Clannad (IE)
Kulttuuritalo, Helsinki
28.3.2021
Liput: 49/59€

Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

www.clannad.ie
www.loudnlive.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 28.3. klo 18–21.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Sturenkatu 4

Postinumero: 

00510

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: