Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Maksuton tietokirjatapahtuma TIETOKIRJA.FI

Helsinki | Aalto-yliopisto Töölö

Tietokirjafestivaali TIETOKIRJA.FI pidetään 25.–26.8.2021 verkossa ja Helsingissä. TIETOKIRJA.FI järjestetään Tieteiden talon väistötiloissa Aalto-yliopisto Töölössä, Runeberginkatu 14–16, Helsinki. Tapahtuma striimataan, ja yleisöä voi tulla paikan päälle, jos koronarajoitukset sen sallivat. Ohjelmat myös tallennetaan. Teemana on tänä vuonna Poikkeus.

TIETOKIRJA.FI-festivaalilla kuullaan paneelikeskusteluja ja haastatteluja mm. elämästä poikkeusvaltioissa, poikkeusajan vaikutuksesta työelämään sekä talouteen, poikkeusyksilöistä elämäkerroissa, pandemian olemuksesta, naisten roolista historiankirjoituksessa, esseiden ja true crimen suosiosta sekä lähimatkailusta.

Mukana on yli kuusikymmentä esiintyjää eri aloilta. Kahden päivän aikana lavalle nousevat esimerkiksi Suvi Auvinen, Silvia Hosseini, Eero Huovinen, Lauri Järvilehto, Sirpa Kähkönen, Markus Leikola, Merja Mähkä, Hanna Nohynek, Perttu Pölönen, Hanna-Reetta Schreck, Marko Tikka, Kaari Utrio ja Kirmo Wartiovaara.

Aiemmista tapahtumista tutut ohjelmanumerot "Elämäni tietokirjat" ja "Miten minusta tuli tietokirjailija" saavat jatkoa. Lisäksi Tietokirjaraati arvioi ajankohtaisia tietokirjoja. Uutuutena tapahtumassa kuullaan myös ulkomaisten tietokirjailijoiden videotervehdyksiä.

TIETOKIRJA.FI järjestetään joka toinen vuosi, tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Koronapandemian vuoksi tapahtuma toteutetaan hieman totuttua pienimuotoisempana. Kaksipäiväinen tietokirjafestivaali on yleisölle avoin ja maksuton. TIETOKIRJA.FI on osa Tutkitun tiedon teemavuotta sekä vuoden 2021 tietokirjaviikkoa.

Ohjelmaan voi tutustua tapahtuman kotisivuila www.tietokirja.fi.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 26.8. klo 10–19

Tapahtumapaikka: 

Aalto-yliopisto Töölö

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Runeberginkatu 14-16

Postinumero: 

00100

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: