Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Runokuun Tietokirjaraati verkossa ja Helsingissä

Helsinki | Tiivistämö, Suvilahti

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Metsä. Tilaisuus striimataan Tiivistämöllä Suvilahdessa, Sörnäisten rantatie 22. Yleisöä voi tulla paikan päälle, jos se on sen hetkisten rajoitusten mukaan mahdollista.

Mittelössä ovat mukana tietokirjailijat Sari Kanala, Kerttu Kotakorpi ja Marko Leppänen. Sari Kanala puolustaa lasten tietokirjaansa Piilosilla metsässä (Avain 2021, kuvitus Hannu Ahonen), Kerttu Kotakorpi teostaan Suomen luonto 2100 – Tutkimusretki tulevaisuuteen (Bazar 2021) ja Marko Leppänen teostaan Suomalainen metsäkylpy (Gummerus 2019, kirjoitettu yhdessä Adela Pajusen kanssa).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, toimittaja ja Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi sekä graafinen suunnittelija ja kuvittaja Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry ja Nuoren Voiman Liitto. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätiedot:
Eveliina Laurila Tiedottaja Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi
www.runokuu.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 23.8. klo 17–18

Tapahtumapaikka: 

Tiivistämö, Suvilahti

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Kaasutehtaankatu 1

Postinumero: 

00540

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: