Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pauliina Susi ja yksityisetsivän salamyhkäinen ammatti

Kerava | Keravan kaupunginkirjasto, Pentinkulma-sali

Tiina Raevaaran vieraaksi saapuu kirjailija Pauliina Susi. Susi on vantaalainen kirjailija, jonka tietokirja "Yksityisetsivä : varjo kannoillasi" (CrimeTime, 2021) pureutuu suomalaisten yksityisetsivien salaisuuksiin.

Kirjaa varten Susi haastatteli 14:ää eri-ikäistä ja eri aikoina toiminutta yksityisetsivää heidän salaperäisen ammattinsa yksityiskohdista.

Koulutukseltaan Pauliina Susi on valtiotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt myös toimittajana ja toimitussihteerinä. Hän on kirjoittanut seitsemän romaania, joista Takaikkuna palkittiin Suomen dekkariseura ry:n Vuoden johtolanka -palkinnolla vuonna 2016. Takaikkunan jatko-osia ovat Seireeni sekä viime vuonna ilmestynyt Pulssi.
Tapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden Youtube-kanavalla, ja se on katsottavissa myös jälkikäteen.

Saliin otetaan sisään 60 henkeä, ja maksuttomien pääsylippujen jako alkaa klo 17.30 Pentinkulma-salin oven edessä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kirjailija Tiina Raevaaran haastatteluillat jatkuvat 27.10., jolloin vieraana on kirjailija Johanna Sinisalo, ja 24.11. (vieras ilmoitetaan myöhemmin).

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 29.9. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Keravan kaupunginkirjasto, Pentinkulma-sali

Sijaintikunta: 

Kerava

Käyntiosoite: 

Paasikivenkatu 12

Postinumero: 

04200

Postitoimipaikka: 

Kerava

Puhelinnumero: 

0403182580
0403182157

Sähköposti: 

kirjasto@kerava.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: