Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirjastossa soi! Jazzkonsertti Mathias Sandberg Trio

Pornainen | Pornaisten kunnankirjasto

Maailmanluokan jazzia Pornaisten kirjastolla pe 27.8. klo 18–19! Konsertti lähetetään suorana verkossa Pornaisten kirjaston YouTube -kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCALLfeLkrJErwQJ_9Eit9AA

Mathias Sandberg
Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg kuuluu maamme aktiivisimpiin freelance-muusikoihin. Hän on opiskellut Manhattan School of Musicissa New Yorkissa ja Berklee College of Musicissa Bostonissa, kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa ja on viimeiset kymmenen vuotta työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa.

The Doctor

Sandbergin pitkään odotetulla levyllä The Doctor kuullaan hänen omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.
”Superb debut album… such a fresh take on the genre…
his tone is gorgeous throughout… as tight as it gets.” (Rochester City News, USA)
”This is an excellent album… swings from start to finish” (Jazz Journal, UK) ”Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä The Doctor nousee väistämättä mieleen… yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!” (Karjalainen)
”The perfect musical medication for any occasion” (All About Jazz, USA)
Mathias Sandberg Trio

Mathias Sandberg, kitara, Zacharias Holmkvist, basso
Stefan Brokvist, rummut

www.sandbergmusic.com

Kuvat: Ulla Nikula

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 27.8. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Pornaisten kunnankirjasto

Sijaintikunta: 

Pornainen

Käyntiosoite: 

Kirkkotie 174

Postinumero: 

07170

Postitoimipaikka: 

Pornainen