Tapahtuma ei ole enää voimassa.

LevyPopup Riihimäki Matkakeskus 20.-23.5.21

Riihimäki | Matkakeskus Riihimäki

Levymessuja saadaan odotella vielä tovi aaltojen ja tyrskyjen velloessa, mutta LevyPopup tarjoaa kevyen kenttälounaan levymusiikin nälkään torstaista sunnuntaihin Riihimäen Matkakeskuksen liiketilassa. Tarjolla on kiertolevyjä ja uusiakin laajasti laidasta laitaan. Laareista löytyvät niin vinyylit kuin CD:tkin. Mukana on myös Suomen virallinen Elvis fan club, eli Elvis Presley Finland - King Elvis Association.

Vinyylilevyjen suosio ja myynti on vakaassa kasvussa ties kuinka monetta vuotta. Jossakin päin maailmaa vinyylilevyjen myynti ylitti jo CD-levyjen myynnin, vaikkakin striimaustilastoihin verrattuna ollaan vielä aivan eri sivulla. Vinyylilevyjen manattiin jo häviävän joitakin vuosia sitten, mutta kiinnostus on virinnyt uudelleen. Sen sijaan CD-levyn katoamista arvuutellaan tällä hetkellä, mutta ainakin levytapahtumissa vielä hieman alle puolet tarjonnasta on laserajan ihmeelle präntättyä musiikkia, joten ei syytä huoleen; tämäkin formaatti on keskuudessamme vielä pitkään. To-la mukana on myös Elvis Presley Finland - King Elvis Association, joka on Suomen virallinen Elviksen muistoa ylläpitävä kerho.

LevyPop-up siis Riihimäen Matkakeskuksessa (Eteläinen Asemakatu 2A) to-pe 20.-21.5. klo 11-18, la 22.5. klo 10-15 ja su 23.5. klo 11-15. Tervetuloa.

FB event: https://www.facebook.com/events/321486496166681/
www.record.fi
http://www.kea.edicypages.com/ (KEA)

Tapahtuma-ajat: 

  • su 23.5. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Matkakeskus Riihimäki

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Eteläinen Asemakatu 2A

Postinumero: 

11130

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Tapahtuman lisätiedot: