Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kolme

Vantaa | Kulttuuritehdas Vernissa

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulusta on kaksi opetusryhmää mukana Työväen Näyttämöiden Liiton Nuori Näyttämö -hankkeessa, jossa nuorten teatteriryhmät tekevät esityksiä uusista nuortennäytelmistä. Tikkurilan Teatterikoulun Beckett-ryhmä toteuttaa englantilaisen Harriet Brownin näytelmän Kolme, joka käsittelee nähdyksi tulemisen tarvetta ja sosiaalisia rooleja.

Näytelmä kertoo monelle nuorelle (ja aikuisellekin) tunnistettavasta ristiriidasta oman julkisen minän ja todellisen itsensä välillä: mitä esittää muille ja mitä kokee syvällä sisimmässään. Näyttämölle tuodaan nuorten päähenkilöiden lisäksi heidän sisäiset äänensä. Dialogia käydään paitsi todellisessa, myös sisäisessä maailmassa. Tästä syntyy koskettavia ja hauskojakin tilanteita, jotka saavat pohtimaan kysymyksiä: mistä löytää rohkeutta olla oma itsensä? Voinko tulla rakastetuksi, jos paljastan, kuka todella olen?

Harriet Brown on englantilainen näytelmäkirjailija. Brownin näytelmä Kolme on kirjoitettu Nuori Näyttämö -hanketta vastaavaa Connection-hanketta varten Isossa-Britanniassa. Näytelmän on suomentanut Jukka-Pekka Pajunen ja se saa Suomen ensi-iltansa keväällä 2021 osana Nuori Näyttämö -hanketta usean eri nuorten teatteriryhmän esittämän. Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun Beckett-ryhmän tulkinta on niistä yksi.

Ensi-ilta torstaina 29.4. klo 19.00 Vinssisalissa.
Muut esitykset: su 2.5. klo 19.00 / to 6.5. klo 13.00* / to 13.5. klo 18.00 / la 15.5. klo 14.00 & 18.00

Lisäksi esitys Nuori Näyttämö -paikallisfestivaalilla Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan näyttämöllä: 21.-23.5. viikonloppuna (tarkka ajankohta selviää myöhemmin, lisätiedot Tikkurilan Teatterin nettisivuilta).

Näytelmäkirjailija: Harriet Brown
Suomennos: Jukka-Pekka Pajunen

Ohjaus ja äänisuunnittelu: Ilja Mäkelä
Puvustus: Anu Kamppila

Näyttelijät: Ronja Gren, Ruska Harju, Gilliana Kingscott, Riina Kylliäinen, Saima Landin, Mima Maunu, Tuuli Nuorkivi, Raul Nyberg, Waltteri Puolakka, Lauri Raute, Nea Salo, Tiiti Santavuori ja Robert Toivonen

Kesto: 1h 15min

Paikka: Vinssisali, Kulttuurikeskus Vernissa, 3. krs., Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Liput ennakkoon 29.4.-15.5. esityksiin (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 10€
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.

Liput ovelta 29.4.-15.5. esityksiin: 12€
Tikkurilan Teatterin ovilipunmyynnin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (1h ennen esityksen alkua) tai liput at tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)

* Koululaisnäytöksen liput 6€/oppilas. Opettaja tai ryhmänohjaaja ryhmän kanssa ilmaiseksi. Aamunäytöksissä ei ovimyyntiä. Ryhmäliput laskutetaan ennakkoon. Pakollinen ennakkovaraus: liput at tikkurilanteatteri.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.5. klo 14–15.15
  • la 15.5. klo 18–19.15

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritehdas Vernissa

Sijaintikunta: 

Vantaa

Käyntiosoite: 

Tikkurilantie 36

Postinumero: 

01300

Postitoimipaikka: 

Vantaa

Tapahtuman lisätiedot: